1. Hvor lang bytte og returrett har jeg?

Som kunde av nettbutikken til IKKE har du alltid 14 dagers kostnadsfri bytte- og returrett. Dersom du leverer inn varen etter denne fristen har du som regel fortsatt mulighet til å bytte varen eller få en tilgodelapp på ordinære varer innenfor samme sesong.

2. Har jeg bytte-og returrett i butikk?

Når du handler hos oss har du åpent kjøp i 3 dager. Selgeren kan gi deg opp til 7 dagers deponering dersom dette er avtalt og står på kvittering. Vi gir deg som regel muligheten til å bytte varen eller få en tilgodelapp på ordinære varer innenfor samme sesong.

3. Kan jeg bytte eller returnere varer kjøpt på nett i butikk?

Du er hjertelig velkommen til å bytte eller returnere varer kjøpt på nett i butikk. Vi tar forbehold om utsolgte varer. Vi gjør også oppmerksom på at det kan være ulikt varelager i butikk og i nettbutikken.

 

4. Sender dere til utlandet?

I utgangspunktet sender vi ikke til utlandet, men har et likevel en avtale med DHL for enkelttilfeller. Frakt og tollkostnader betales og blir etterfakturert kunde. Ta kontakt for videre prosedyre.

5. Kan jeg endre eller avbryte min ordre etter den er lagt inn?

Etter du har lagt inn en ordre har du både mulighet til å endre og avbryte den, men dette må skje i god tid før ordren blir behandlet. Du kan endre til varer til samme pris eller billigere. Vi har ikke mulighet til å legge til varer eller endre til dyrere varer.

6. Jeg har et spørsmål om min faktura?

Alle spørsmål om faktura, delbetaling og tilbakebetalinger tas direkte med Klarna her. Du kan også ringe

71 71 02 20.

Finner du ikke svar på spørsmålet ditt? Ta kontakt med oss her.